Blogs

Zoek de beste loopauto voor uw kind

by frederik visser aan Feb 10, 2022

Zoek de beste loopauto voor uw kind | Berghofftoys.com

Of u nu in de achtertuin bent of een plezierrit maakt in de stad, met een loopauto laat u uw peuter in stijl rijden. Voor een druk kind dat veel onderweg is biedt dit vervoermiddel meer dan een gaaf karretje, vaak met een bewegend stuur, realistische geluiden en opslag voor speelgoed en lekkernijen. Veel loopauto's groeien ook met uw kind mee waardoor ze het meeste uit hun auto kunnen halen terwijl ze leren sturen, coördineren en controleren.

Waar let u op bij de aankoop van een loopauto

Voor u uzelf laat verleiden door alle vrolijke, schattige en stoere loopauto’s op de markt, is het handig om wel een paar dingen mee te nemen in uw aankoopbeslissing.

Duwstang Niet iedere loopauto heeft een duwstang. Dit is wel handig als u de loopauto mee buiten de deur wilt nemen. Als uw kindje besluit dat hij geen zin meer heeft om zichzelf voort te duwen, kan u het overnemen zonder te bukken. Scheelt u uw rug!
Hoogte De meeste loopauto’s zijn niet in hoogte verstelbaar. Kies dus een loopauto waarbij uw kindje met iets gebogen knietjes nog steeds de grond kan raken. De afstand van uw baby’s kruis tot de grond is niet voldoende, omdat de beentjes van uw kindje altijd iets gespreid worden door de breedte van de loopauto.
Materiaal Plastic loopauto: lichtgewicht en makkelijk schoon te houden. Bij een flinke botsing kan het plastic breken of scheuren.
  Metalen loopauto: wat zwaarder en duurder, maar wel sjieker dan plastic of hout.
  Houten loopauto: authentieke loopauto. Wat zwaarder, waardoor deze minder snel omvalt.
Banden Rubber: geluiddempend in huis, goede grip, kan zwarte strepen maken op de vloer. Als de auto mee naar buiten gaat, zijn rubberen banden fijner dan plastic banden.
  Plastic: uw kindje kan minder vaart maken, prima geschikt voor binnenshuis, wel wat gehorige en gladder dan rubberen banden.

Onze top 3 keuze voor de beste loopauto

Er zijn oneindig veel soorten loopauto’s te koop. Zo heeft u houten loopauto’s, plastic versies en metalen varianten. Daarnaast heeft u allerlei loopauto’s van automerken waar papa trots op is als hij die zelf onder zijn billen heeft, zoals een Mercedes loopauto, BMW loopauto en Audi loopauto. Populair zijn ook retro loopauto’s, Little Tikes en zogenaamde Wheely bugs; deze zijn in de vorm van een dier. En wat dacht u van een flitsende roze loopauto? Om het nog maar niet te hebben over de keuze voor wielen; rubber, hout of kunststof? Wij zetten de populairste loopauto's voor u op een rij.

1. Ford Ranger elektrische loopauto

Waarom deze Ford loopauto geweldig is: Ouders kunnen hun peuters trekken of duwen in deze goed ontworpen Ford Ranger loopauto. De Ford loopauto heeft een stoer design met het bekende Ford logo op de voorkant. Een luifel kan op zonnige dagen voor schaduw zorgen of kan worden weggestopt wanneer deze niet nodig is. De loopauto heeft ook een werkende claxon, verlichting, een opbergruimte en een mp3 speler aansluiting. De duurzame banden zorgen voor een soepele, stille rit binnen of buiten. De elektrische loopauto kan met behulp van de (verwijderbare) duwstang door de ouders bediend worden, of het kind kan zelf rijden met behulp van het gaspedaal. De loopauto is geschikt voor kinderen van 1 jaar oud (onder begeleiding) tot ongeveer 3 jaar oud. De kinderauto kan voor en achteruit rijden door middel van een schakelaar om te zetten. De snelheid die de auto kan behalen is ongeveer 2 á 3 km. De loopauto helpt de kinderen ook bij het ruimtelijk inzicht, de behendigheid en de fijne motoriek. Hier kan u de Ford Ranger loopauto bestellen.

2. Mercedes GL63 loopauto

Waarom Mercedes GL63 loopauto geweldig is: als u op zoek bent naar een loopauto in de stijl van het merk Mercedes, dan is deze loopauto echt iets voor u. De 4-in-1 Mercedes loopauto is uitgevoerd in een strakke witte, blauwe of rode stijl en is een geweldige knipoog naar de auto voor volwassenen en een leuke manier voor kinderen om door het park te wandelen. Voor jongere kinderen kunnen ouders het voertuig met een handgreep van achteren duwen. Er is ook een verwijderbare stang die langs de zijkanten gaat om de kleintjes vast te zetten. Naarmate uw peuter groter wordt, kunnen het handvat en de beugel worden verwijderd, zodat ze de auto met hun voeten kunnen besturen. Deze auto is voorzien van werkende verlichting en geluiden. Er zijn voorgeprogrammeerde nummers en een USB aansluiting en SD-kaartlezer om muziek af te spelen. Hier kan u de Mercedes GL63 loopauto bestellen.

3. Little Tikes Cozy coupe

Waarom het geweldig is: bij deze loopauto draait alles om nostalgie. De kans is groot dat mama en papa de afgelopen 30 jaar een Little Tikes Cosy Coupe hebben gehad of met een vriend hebben gespeeld. Dit voertuig heeft veel van de functies behouden waar mensen van houden, met een paar updates. Dit klassieke speelgoed groeit met je kindje mee. Een handvat aan de achterkant stelt ouders in staat om jongere kinderen te helpen sturen. Ouders kunnen de vloerplaat verwijderen zodat hun kind de auto "Flinstone" -stijl kan besturen terwijl ze groeien. De wielen zijn duurzaam en draaien 360 graden. De loopauto heeft een hoge rugleuning, een realistisch stuur, claxon en tankdop, evenals een opbergruimte achterin. Deze nieuwe versie heeft ook een vrolijk cartoongezicht op de voorkant. Let op: de Little Tikes Cosy Coupe wordt niet in elkaar gezet en bevat veel onderdelen, dus het kan lastig zijn om in elkaar te zetten. Als het eenmaal is gemonteerd, biedt de nieuwe kijk op de klassieker een stevige rit. Hier kan je de Little Tikes Cozy Coupe bestellen.

Veelgestelde vragen over een loopauto voor peuters

Omdat er zo gigantisch veel keus is op het gebied van loopauto's en elektrische auto's zetten we een aantal van onze favorieten op een rij voor u!

1. Wat is de jongste aanbevolen leeftijd voor kinderen die een loopauto gebruiken?

  • De meeste fabrikanten geven 18 maanden aan als de jongste voorgestelde leeftijd, maar dit hangt af van de kenmerken van de loopauto. Sommige loopauto's hebben veiligere veiligheidsgordels, permanente of verwijderbare vloerplanken en andere veiligheidsvoorzieningen die een loopauto veilig genoeg kunnen maken voor een kind jonger dan een jaar.

2. Wat is de oudste geschikte leeftijd waarop een kind een loopauto zou moeten gebruiken?

  • Nogmaals, dit varieert. De meeste fabrikanten suggereren dat 4 jaar oud als oudste een loopauto gebruikt. Sommige van deze loopauto's passen zich echter aan naarmate het kind groeit, waardoor kinderen het voertuig kunnen gebruiken in de leeftijd van 5 of 6 jaar. Zoek naar kenmerken zoals verwijderbare handgrepen en vloerplanken, zodat een kind de auto zelf kan besturen.

3. Op welke ondergrond moet ik de loopauto gebruiken?

  • De duurzame plastic wielen van deze voertuigen werken meestal op zachte binnenoppervlakken, maar ook op buitenoppervlakken zoals trottoirs of bestrating. De loopauto's zullen vaak luidruchtiger zijn op ruwere buitenoppervlakken en de banden kunnen sneller leeglopen.

4. Is dit een goede vervanging voor een kinderwagen?

Sommige loopauto's lijken erg op kinderwagens: ouders duwen de loopauto van achteren, terwijl het kind voorin in de auto zit. Anderen staan ​​de ouder toe om het voertuig te trekken of het kind om het voertuig met hun voeten te verplaatsen. Deze loopauto's zijn een goede volgende stap van een kinderwagen voor peuters omdat ze op een vergelijkbare manier kunnen worden gebruikt, maar een meer boeiende ervaring bieden.

5. Wat zijn enkele belangrijke kenmerken waarmee u rekening moet houden bij het kopen van een loopauto?

Er zijn nogal wat functies op deze loopauto's. Bedenk hoe het kind in de loopauto wordt vastgemaakt - zijn ze omsloten, is er een veiligheidsgordel of zijn er stangen om het kind vast te maken? Bepaal of u wilt dat de loopauto zich aanpast aan de mogelijkheden van uw kind naarmate het groeit. Sommige hebben verwijderbare of aanpasbare functies, andere niet. Als u van plan bent de auto buiten te gebruiken, zoek dan naar een voertuig met een dak of luifel.

Conclusie

Loopauto's zijn een leuke manier om met uw jonge kind te reizen en bieden een interactieve en boeiende reis met hen. Terwijl ouders de auto voor jongere kinderen besturen, laten veel modellen het kind sturen of trappen naarmate het ouder wordt. Met deze loopauto's kunnen peuters spelen "als mama en papa", door ze voor het eerst achter het stuur te zetten. De voertuigen zorgen voor fantasiespel en coördinatie voor kinderen, terwijl ze ook een veilige manier bieden om met de ouders door het blok te slenteren.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.