Blogs

Verschillende soorten kinderauto's

by frederik visser aan Feb 10, 2022

Verschillende soorten kinderauto's | Berghofftoys.com

Een elektrische auto voor uw kind

Een elektrische auto voor uw kind? Wie wil dat nou niet? Tegenwoordig zijn elektrische auto's voor kinderen gigantisch populair, dit komt doordat elektrische auto's over de hele wereld steeds meer voorkomen. De elektrische auto voor uw kind is dus milieu bewust en zorgt voor een groot speelplezier bij uw kind. Omdat de elektrische auto voor uw kind elektrisch is moet deze opgeladen worden. Het beste moment om dit te doen is eigenlijk in de nacht, hierdoor kan uw kind de volgende ochtend in zijn of haar elektrische auto rijden. De elektrische auto voor uw kind kan eigenlijk alleen rijden op een verharde ondergrond. Dit kan zowel binnen als buiten. Wanneer u een elektrische auto voor uw kind aanschaft die 12 Volt gebruikt, dan zou het mogelijk zijn om een elektrische auto kind ook op het gras te laten rijden. Hierdoor zal de accu sneller leeg raken, omdat dit geen verharde ondergrond is en meer weerstand ondervindt. Wij beschikken over elektrische auto's voor uw kind die minimaal 3 km/h rijden en maximaal 6 km/h rijden. Zoals bijvoorbeeld onze nieuwe Mercedes elektrische auto kind S63 AMG zwart ! Deze rijdt namelijk maximaal 6km/h en minimaal 3 km/h. De reden dat de elektrische auto voor uw kind niet harder rijdt als 3 tot en met 6 km/h heeft te maken met de veiligheidsrisico's voor uw kind. De modellen van een elektrische auto kind zijn uiteraard zo ontworpen dat het voor een kind zo veilig mogelijk is om een elektrische auto kind te gebruiken. Mocht de auto toch nog ergens tegenaan rijden of botsen dan is dit niet schadelijk door de lage snelheid van uw elektrische auto kind.

Verschillende soorten elektrische kinderauto's 

Er zijn vele verschillende soorten elektrische auto's voor een kind in verschillende prijs klasse, van zowel verschillende merken als verschillende modellen. De modellen van een elektrische auto kind zijn tegenwoordig zo ontwikkeld dat het zelfs mogelijk is om een elektrische auto kind aan te schaffen waar de kinderen met zijn tweeën in kunnen zitten. Deze modellen zijn gemaakt voor kinderen als ze er met zijn tweeën in zitten, ze maximaal beiden een bepaald gewicht mogen hebben, dit wegens het maximale gewicht dat de elektrische auto kind kan houden. Rijdt uw kind alleen in de elektrische auto kind? Vaak is de elektrische auto kind gebouwd voor een kind met een maximale leeftijd van 6 jaar. De prijzen van deze elektrische auto kind modellen kunnen variëren van €100,- tot en met €600,-. Dit is natuurlijk afhankelijk van het materiaal dat gebruikt is voor de elektrische auto kind, het merk en ook de uitstraling van het model. Er zijn namelijk varianten van de elektrische auto kind die de uitstraling hebben van een cabrio, maar er zijn ook elektrische auto's voor uw kind die er uit zien als een Jeep. De Jeep elektrische auto's kind zullen hoger binnen de prijsklasse liggen dan de Cabrio modellen. 

Elektrische auto kind met afstandsbediening

Vele elektrische auto's kind zijn voorzien van een afstandsbediening. Deze kunt u gebruiken om zelf de elektrische auto voor uw kind te besturen. Vooral de eerste keer dat uw kind in de elektrische auto kind gaat rijden is dit heel fijn. U weet namelijk nog niet hoe de auto reageert, het kan namelijk zo zijn dat de auto ineens naar voren schiet en dan alle kanten op rijdt. Dit komt doordat uw kind niet goed weet hoe zo een gaspedaal werkt om een auto prima voort te laten bewegen. Om dit schok effect te voorkomen beschikt de elektrische auto kind over de soft start die hier speciaal voor is ontworpen. Met de afstandbediening kunt u dus zelf bepalen welke kant de elektrische auto kind op gaat terwijl uw kind denkt dat ze de auto zelf besturen. De elektrische auto kind kan ook zeker zelf bestuurd worden door de kinderen de keuze is aan u of u de afstandsbediening aan sluit.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.