Blogs

Stoere elektrische kinderauto

by frederik visser aan Feb 10, 2022

Stoere elektrische kinderauto | Berghofftoys.com

Stoere elektrische kinderauto's

Bent u nou op zoek naar een stoere elektrische kinderauto voor uw zoon of dochter? Dan bent u op deze website aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het monteren, repareren en aanbieden van een breed assortiment elektrische kinderauto's.

Elektrische kinderauto met korting?

Bent u geïnteresseerd in een elektrische kinderauto, maar vindt u de prijs te hoog? Geen zorgen! Wij hebben vaak leuke kortingen op veel verschillende elektrische kinderauto's motors, quads en zelfs op onze rijdende pony's! Ook zorgen wij dat we altijd een optimale prijs/kwaliteit verhouding aanhouden voor de producten. Overal waar het goedkoper kan, maken wij het goedkoper voor u! Ook kunt u onze sociale media accounts volgen en in de gaten houden voor leuke give-aways!

Breed assortiment elektrische kinderauto's

Aan verschillende modellen en merken elektrische kinderauto's is er hier geen gebrek! Houdt u meer van de klasse van Mercedes, of kiest u toch de sportieve Bugatti? Wij hebben het allemaal! Het perfecte model voor uw kind kiezen, kan lastiger zijn dan het lijkt. Het hangt namelijk voor een groot deel van uw kind af. Is uw kind groot of klein voor zijn/haar leeftijd? Zwaar of licht? En natuurlijk de voorkeur van het kind zelf. De elektrische kinderauto's kunnen een 6 Volt accu of een 12 Volt accu hebben. De meeste gelicentieerde kinderauto's hebben een 12 Volt accu. Deze zijn steviger en kunnen meer gewicht dragen. Deze kinderauto's zijn ook wat duurder, maar hebben een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. De 6 Volt auto's zijn vaak van een B-merk. Ook deze auto's zijn kwalitatief goed en makkelijk om te gebruiken, alleen hebben ze niet de 'grote namen' uit de echte autowereld. Verder is de 6 Volt accu goed voor de bijpassende elektrische kinderauto. U moet het zo zien; een 6V accu auto, heeft ook maar 6V nodig en hetzelfde geldt voor een 12V.

Veiligheid elektrische kinderauto

Bij ons staat veiligheid altijd voorop! Daarom hebben al onze elektrische kinderauto's, op de loopauto's na, een gordel. Onze Mercedes C63 heeft bijvoorbeeld een mooie, veilige driepuntsgordel. De iets minder krachtige kinderauto's hebben een normale gordel als in een echte auto. verder werken veel van onze auto's met een zogenaamd 'Soft-Start systeem'. Dit betekent dat de elektrische kinderauto's langzamer optrekken en dan geleidelijk naar hun topsnelheid zullen gaan. Hierdoor voorkomt de kinderauto dat uw kind achterover valt bij het wegrijden van de elektrische kinderauto.

Zuinigheid accu elektrische kinderauto

De accu van een elektrische kinderauto is niet oneindig. U kunt er dus beter zo zuinig mogelijk mee omgaan. Hier zijn wat tips:

  • Probeer zo veel mogelijk op een verharde ondergrond te rijden (straat, stoep, asfalt). Wanneer u over een onverharde ondergrond rijdt (zand, gras, grind) gaat de accu snel leeg en kan deze beschadigen.
  • Laat alleen het kind waar u de auto voor heeft gekocht er in rijden. Als er een ander kind in gaat rijden wat groter en zwaarder is, kan dit de accu en de auto beschadigen.
  • Wanneer de accu voor een langere tijd leeg is, kan de accu kapot gaan. Dus bij een lange periode van het niet gebruiken van de auto, haal de accu en eventuele batterijen eruit. Laad daarnaast minimaal een keer per maand de accu op met een accu oplader, dit zorgt ervoor dat de accu niet leeg raakt. Maak de accu van het voertuig schoon met een vochtige doek.
  • Laad de elektrische kinderauto de eerste oplaadbeurt 10 uur lang op. Probeer alle oplaadbeurten daarna de accu tussen 5 uur en 8 uur op te laden. Zorg er voor dat de accu nooit langer dan 12 uur aan de oplader zit, anders kan de accu defect raken. Na ieder gebruik moet de auto opgeladen worden. Laad dus altijd de accu auto op voordat u deze wegzet voor een optimaal gebruik de volgende keer dat u deze pakt!

Afstandsbediening voor uw elektrische kinderauto

Wanneer u een elektrische kinderauto bij ons besteld, krijgt u daar een gratis afstandsbediening bij. Hiermee kunt u de accu auto zelf besturen wanneer uw kind hier in zit. Deze afstandsbediening is makkelijk te gebruiken, zelfs als uw kind hier zelf de elektrische kinderautomee wilt besturen en er niemand in zit. Bij deze afstandsbediening horen AAA-baterijen om deze te gebruiken. Deze kunt u bij de auto bestellen voor maar €4,95! In deze link ziet u een filmpje hoe u de afstandsbediening verbindt!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.