Blogs

Montage elektrische kinderauto

by frederik visser aan Feb 11, 2022

Montage elektrische kinderauto | Berghofftoys.com

Het monteren van een elektrische kinderauto

Als je auto niet meteen werkt, raak dan niet in paniek, meestal is het probleem gewoon iets kleins en gemakkelijk te verhelpen.

  • Haal eerst alles uit de doos om er zeker van te zijn dat je alle benodigde onderdelen hebt voordat je met de montage begint (bewaar de doos voor het geval er een probleem is. Wanneer u de auto heeft gemonteerd, moet u hem, voordat u hem voor het eerst inschakelt, controleren of alle kabels goed zijn aangesloten. Onder het zit- of motorkapgedeelte zijn veel voorkomende plaatsen voor losse bedrading
  • De accukabels moet worden aangesloten (bij sommige modellen is er een witte / ondoorzichtige beschermkap aan het uiteinde van de kabel en deze moet eerst worden verwijderd)

- We kunnen deze items niet verzenden met beide accukabels aangesloten om veiligheidsredenen indien nodig de connectoren met een tang om ervoor te zorgen dat de aansluitingen en draden stevig zijn aangesloten.

  • Om veiligheidsredenen werkt het speelgoed niet als de oplader is aangesloten, dus zorg ervoor dat je het hebt losgekoppeld. Als het speelgoed wordt opgeladen, moet de oplader na een paar uur warm worden, dit is volkomen normaal en geeft aan dat het naar behoren werkt.
  • Controleer of u de juiste modus hebt geselecteerd - handmatige of externe modus.
  • Als de auto achteruit rijdt, bijvoorbeeld achteruit rijden als hij vooruit moet, moeten de motordraden eenvoudig worden verwisseld.
  • Als het speelgoed langzaam of traag beweegt - het speelgoed kan overbelast zijn, dit speelgoed heeft een maximumgewicht dat ze kunnen dragen en kan stoppen met werken als dit wordt gepasseerd, ook lang dik gras, een te steile helling, zand enz. Of een combinatie van deze omstandigheden kunnen het voertuig overbelasten, ze zijn ontworpen voor gebruik op een stevige vlakke ondergrond zoals bestrating of asfalt.
  • Let op: dit soort speelgoed heeft 'drijvende motoren', wat betekent dat de aandrijfmotoren eenvoudig op hun plaats duwen en niet met schroeven enz. hoeven te worden vastgemaakt.
  • Houd er rekening mee dat na verloop van tijd de lading in de speelgoedbatterij afneemt, om dit te voorkomen, moet het speelgoed regelmatig worden opgeladen. Als u van plan bent het speelgoed voor een lange periode niet te gebruiken, raden we u aan de batterijen maandelijks op te laden om ervoor te zorgen dat ze blijven opladen en dat het speelgoed goed blijft functioneren.

Als u het bovenstaande hebt gecontroleerd en de auto nog steeds niet werkt, voert u de volgende controles uit en neemt u contact met ons op. Dit zijn vragen die de klantenservice kan stellen, dus dit zal het proces versnellen en ons in staat stellen alles snel te regelen.

Heeft het speelgoed überhaupt gewerkt sinds het is aangekomen?

Dit speelgoed wordt meestal opgeladen, dus ze moeten rechtstreeks uit de doos werken, maar niet altijd, dus het speelgoed moet mogelijk worden opgeladen.

Heeft u het speelgoed gedurende de aanbevolen tijd opgeladen toen u het oplaadde?

Let er bij het opladen van de auto op, vooral voor de eerste keer, dat dit de in de handleiding vermelde tijd is.

Is de oplader warm geworden tijdens het opladen van de auto?

Dit is een normaal teken dat de oplader werkt, als het niet warm wordt, kan dit een teken zijn dat er een storing is in de oplader en dat u een nieuwe nodig heeft.

Werkt een deel van het speelgoed, gaat de muziek aan enz.?

Als sommige delen van het speelgoed stroom krijgen, kan dit betekenen dat er een probleem is met de bedrading en dat u moet controleren of er nergens een losse verbinding is.

Als de lichten stroom krijgen en alle bedrading lijkt correct, maar het speelgoed beweegt niet, komt er dan geluid uit de motoren, bijvoorbeeld een klikgeluid?

Een klikkend geluid afkomstig van de motoren, maar de auto beweegt niet, kan betekenen dat de motoren niet correct in de wielen zitten, controleer of de motoren correct zijn gemonteerd en de draden van de motoren goed zijn aangesloten, het speelgoed kan ook worden overbelast . Als u hebt gecontroleerd of alle verbindingen en draden in orde zijn, is er mogelijk een storing in de motoren.

Als de auto geen stroom krijgt of na een paar seconden gebruik uitvalt, maar de oplader correct werkt en de batterijen in orde zijn, is de zekering mogelijk defect.

Dit speelgoed heeft een zekering, dit is meestal de kleine zwarte doos van ongeveer 1 inch in het vierkant op de rode accuklem. Controleer de zekering als het speelgoed niet naar behoren werkt, het moet mogelijk worden vervangen.

Het speelgoed werkt in de afstandsbediening of in de handmatige functie, maar niet in beide?

Als het speelgoed zowel een ouderlijke afstandsbediening als een handmatige functie heeft, probeer dan in beide modi te werken. Als het speelgoed in zeldzame gevallen in de ene modus werkt, maar niet in de andere, is de schakelaar mogelijk defect en moet deze worden vervangen.Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.